Copyright 2009 Jonny Carlsson

Kontaktinformation:
meddelande@smasagor.se

  Pyssel

För er som gillar att pyssla, rita och måla här jag lagt till den här sidan.

Du kanske har egen förslag till pyssel som du vill dela med dig? Tveka inte att skicka mig ett mail till meddelande@smasagor.seNy Bok - Småsagors Pyssel och lek

I den här boken är en rad roliga pyssel och lekar samlade. Du kan hitta lekar som Tvärtomkurragömma, recept på favoritgröt eller blåbärsmuffins och kluriga tankenötter. Hoppas du hittar något du gillar!

Ladda ner här!
Bokmärken

Ibland kan det vara bra att ha ett bokmärke till hands om man inte hinner läsa ut boken man håller på med. Här kan du ladda ner bokmärken som du själv kan färglägga, klippa ut och kanske också plasta in med bokplast.

Det finns två olika dokument som du kan ladda ner med tre olika bokmärken i varje.

Bokmärken 1

Bokmärken 2

Klicka bara på "Bokmärken" länkarna ovan. Då kommer ett .pdf dokument att öppnas, sedan är det bara att skriva ut och börja pyssla. Mycket nöje!

 


Mobiler

När man inte har någonting att göra, eller bara vill fantisera och dagdrömma en stund kan det vara kul att ha en mobil i taket att titta på. Här kan du ladda ner din egen mobil med rymdgubbar som du målar, klipper ut, klistrar ihop och hänger upp. Det kan vara lite pilligt att få allt att hänga rakt, men med lite tålamod kommer det att gå bra.

Lycka till!

Rymdmobil

Klicka bara på "Rymdmobil" för att ladda ner och öppna .pdf dokumentet. Sedan är det bara att skriva ut och börja pyssla.
 
Om sidan

På SmåSagors hemsidan kan du hitta berättelser för små och stora barn. De är skrivna och illustrerade av Jonny Carlsson och är gratis att ladda ner och läsa för privat bruk.


Sidan stödjer


SafariLink FirefoxLink ChromeLink IExplorerLink